RDJ Digital live zakelijke statistieken

SAMEN HET BESTE UIT JOUW ONDERNEMING HALEN

Reclame is onze passie.

We zijn een jong en creatief reclamebureau met veel passie voor alles op het gebied van ontwerp en reclame. Met een jarenlange ervaring weten we onze klanten keer op keer tevreden te stellen. Zowel online als offline zijn we in staat onderscheidende reclame te bedenken en te produceren.

Counter Drip

Blackharbour

Ik Ben Sofie

Captain Gorilla

Chefs At Home

Bedrijven die ons vertrouwen

WAT DOET ONS RECLAME BUREAU?

Jouw bedrijfsmerk op de juiste manier in de markt zetten!

Social media marketing
Websites & Webshops
Social media managment
Grafisch ontwerp

PLAN JE GESPREK MET Mitchell

Gratis demo-gesprek van 15 minuten

Aan het einde van dit auditgesprek heeft u een duidelijk beeld van de volgende stappen die u kunt nemen om uw bedrijf te laten beginnen met het genereren van consistente en betrouwbare resultaten online met Funnels & betaald adverteren. Zoek een tijdstip in Mitchell’s agenda om uw gesprek vandaag nog in te plannen en we kijken ernaar uit u binnenkort te spreken!

DEZE AUDITOPROEP IS PERFECT VOOR:

  • Bedrijven die hun huidige website willen omzetten in een kwalitatief hoogstaand en gestroomlijnd conversie formaat.
  • Bedrijven die hun offline bedrijf online willen zetten.
  • Bedrijven die hun social media willen laten beheren
  • Bedrijven die hun conversiepercentages en gemiddelde bestelwaarde willen maximaliseren.
  • Bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar bureau dat van hun bedrijf een prioriteit kan maken.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de kansen voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u altijd vrijblijvend advies! Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op. Onze contactgegevens vind u  hierWij zijn ook altijd bereikbaar via sociale media.


Gaat uw bedrijf online al 100%?

PROJECT STARTEN!
Hebben wij jouw interesse gewekt? plan uw afspraak in

Veelgestelde vragen 

Welke tijden is het mogelijk om contact op te nemen met RDJ Digital?

RDJ Digital is open voor contact tussen 10:00 tot 18:00 van maandag tot en met vrijdag. Overigens zou je ook een e-mail kunnen sturen naar info@rdjdigital.nl


In welke landen is RDJ Digital werkzaam?

RDJ Digital zet zich in als een Online marketingbureau en webdesigner in voor elke klant. Al bevindt de klant zich buiten de Benelux, zullen wij onze gespecialiseerde diensten aanpassen naar de markt waar het bedrijf is gevestigd.

Hoe gaat het proces van dienstverlening bij RDJ Digital?

Bij RDJ digital betaal je voor kwaliteit. Aan de hand van een demo-gesprek te voeren met de klant, achterhalen wij de wensen en behoeften van de klant, waarmee wij de beste oplossing voor de klant zullen aanbieden. Tijdens het proces zullen wij een transparant overzicht aan de klant geven van onze handelingen en het resultaat ervan. Wij zullen hoog richten, zodat de klant een hoger prestatiedoel behaalt.

Wat is de missie en visie van RDJ Digital?

RDJ Digital heeft als missie om meer omzet & winst te genereren doormiddel van een complete digitale ervaring voor uw bedrijf neer te zetten. Dit behalen wij door een team van jonge, maar doorgewinterde specialisten die zich volledig inzetten voor de behoeftes van de klant. Onze visie daarin is het bouwen en opzetten van meerdere sales technieken met het gebruik van online marketinginstrumenten en webdesign.

Waarom zou je voor RDJ Digital kiezen voor de gegeven diensten?

RDJ Digital bied een vol pakket voor je merk aan met het bouwen van je website, het creëren van je huisstijl, en het lanceren van je bedrijf op social media met jouw visie als inspiratie. Als gedreven, en flexibele individuelen klaren wij de klus met resultaat, kan je bij ons terechtkomen met elke vraag, en verzekeren wij dat de dienst tot het detail wordt afgerond.